Cursos disponibles
Actualització: 18 Gener 2021.
MÒDUL INFORMATIU GRATUÏT per SUBSCRIPTORS
Si ets subscriptor clica al títol i accedeix com a VISITANT utilitzant la clau d'accès que t'enviem al teu correu electrònic.
Si no ets subscriptor, Ets a un Click! Rebràs les darreres notícies, claus d'accès als Mòduls Gratuïts i tindràs la possibilitat de ser el primer/a en assabentar-te dels nous cursos!
Subscriure'm a CodexLa Lluita Contra el Malbaratament Alimentari
Actualitzat: 09 Abril 2020
MÒDUL INFORMATIU ONLINE GRATUÏT per SUBSCRIPTORS
Ets a un click! Subscriu-te a Codex Formació i accedeix al Mòdul.
Subscriure'm a Codex*30 dies d'accés al Campus
PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE I MANIPULACIÓ (20H)
Identificació, Manipulació i Comunicació d'al·lèrgens.
Introducció a la Cuina Sense Gluten i Sense Lactosa.
Comença quan tu vulguis!
*30 dies d'accés al Campus
CONTROL I MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (20H)
Responsabilitats del manipulador d'aliments.
Pràctiques Correctes d'Higiene i Manipulació.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
PRE-SERVEI, SERVEI I POST-SERVEI en RESTAURACIÓ (20H)
Posta a punt de sala i preparació de material.
El servei: ofereix una experiencia excel.lent als clients
Operacions Post-servei i tancament.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
OBRADORS SEGURS (20H)
Punts Crítics: Productes de Fleca, Elaborats i Brioxeria Farcida
Bones Pràctiques Higièniques i de Manipulació.
Acrilamida: Nivells legals i Bones Pràctiques.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
PEIXATERIES SEGURES (20H)
Classificació del peix i Principals Perills Alimentaris.
Autocontrols Destacats.
Bones Pràctiques d'Higene i Manipulació.
Informació Obligatòria Facilitada al Consumidor.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
RESTAURACIÓ SEGURA (20H)
El Risc Alimentari del Sushi.
Matèries Primeres i Traçabilitat.
Pràctiques Correctes d'Higene i Manipulació.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
PAS A PAS CREA EL TEU PLA DE NiD (20H)
Organització: Programa i Registres.
Productes químics i freqüències.
Higiene del Lloc de Treball: què i com?
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
MILLORA LA GESTIÓ DE LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA (45H)
Autocontrols i Flexibilitat.
Valoració del grau d'implantació dels Plans de Prerequisits.
Recomanacions de millora.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions- Profesor: Ainhoa Callizo Grau
*30 dies d'accés al Campus
IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIÓ D'AL.LÈRGENS (45H)
Control de proveïdors i matèria primera.
Pla de Control d'Al.lèrgens: Pas a Pas.
Comunicació dels al.lèrgens als consumidors.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE (5H)
Higiene corporal i hàbits higiènics.
La roba de treball.
Higiene del lloc de treball.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions- Profesor: Ainhoa Callizo Grau
*30 dies d'accés al Campus
INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA OBLIGATÒRIA (5H)
Informació Nutricional Obligatòria.
Altres mencions segons el tipus d'aliment.
Distintius d'Origen i Qualitat Agroalimentària.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
APLIQUES ELS AUTOCONTROLS? (5H)
Ela Autocontrols com a sistema de gestió de la seguretat alimentària.
Valoració del grau d'implantació dels Autocontrols.
Prioritzar punts crítics de millora.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions*30 dies d'accés al Campus
EL RISC BIOLÒGIC: LES MTA (5H)
Principals microorganismes patògens.
Pràctiques Correctes d'Higiene i Control.
Incidències en l'estat de salut dels manipuladors d'aliments.
Comença quan tu vulguis!
Inscripcions