Available courses

Actualitzat: Gener 2020

MÒDUL INFORMATIU ONLINE GRATUÏT.

Clica al títol i ACCEDEIX COM A VISITANT/INVITADO 

PARAULA DE PAS/CONTRASEÑA:  codexformacio

PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE I MANIPULACIÓ (20H)

Identificació, Manipulació i Comunicació d'al·lèrgens.

Introducció a la Cuina Sense Gluten i Sense Lactosa.

COMENÇA QUAN VULGUIS!

PROPERA CONVOCATÒRIA: QUAN TU DECIDEIXIS!

Més informació

CONTROL I MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (20H)

Pràctiques Correctes d'Higiene i Manipulació.

COMENÇA QUAN VULGUIS!

PROPERA CONVOCATÒRIA: QUAN TU DECIDEIXIS!

Més Informació

MILLORA LA GESTIÓ DE LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA (45H)

Autocontrols i Flexibilitat.

Valoració del grau d'implantació dels Plans de Prerequisits.

Recomanacions de millora.

COMENÇA QUAN TU VULGUIS!

PROPERA CONVOCATÒRIA: QUAN TU DECIDEIXIS!

Més Informació

PRE-SERVEI, SERVEI I POST-SERVEI en RESTAURACIÓ

Posada a punt de sala i preparació de material.

El servei: ofereix una experiencia excel.lent als clients

Operacions Post-servei i tancament.

INSCRIPCIONS: TANCADES

PROPERA CONVOCATÒRIA: Abril 2020